De 15-jarige Nickolas raakte gewond terwijl hij sliep – nu waarschuwt zijn familie anderen over een dodelijke nieuwe grap

De 15-jarige Nickolas werd midden in de nacht wakker en had het gevoel dat zijn nek in brand stond.

Het brandde. En wat bleek: zijn vrienden hadden net een schokkende nieuwe grap met hem uitgehaald.

“Ik wil gewoon dat ze me met rust laten. Ze zijn mijn vrienden niet meer en dat worden ze ook niet meer,” zegt hij.

Nu waarschuwen mensen anderen over een dodelijke trend die via het internet verspreid wordt.

Het heet de “Hot Water Challenge” en de uitdaging houdt in dat men kokend water op nietsvermoedende mensen moet gooien.

De 15-jarige Nickolas Conrad uit Arkansas werd slachtoffer van deze krankzinnige nieuwe trend.

Op een nacht, nadat Nickolas in slaap gevallen was, slopen zijn vrienden weg en kookten wat water in een magnetron. Toen het water gloeiend heet was, gooiden ze het over Nickolas heen.

“Ik voelde iets hevig branden in mijn nek en toen ik wakker werd begon ik te schreeuwen en huilen. Het was de ergste pijn die ik ooit gevoeld heb.” vertelde Nickolas.

Maar dit was niet de eerste keer dat de “vrienden” van Nickolas hem verbrand hebben. Ze hadden hem al eens eerder verbrand met een aansteker.

Nickolas is niet de enige jonge persoon die gewond is geraakt door deze bizarre nieuwe trend. In augustus raakte het gezicht van een 11-jarig meisje, Jamoneisha Merritt, verbrand toen haar vrienden kokend water op haar gooiden.

En een 8-jarig meisje uit Florida is zelfs om het leven gekomen door een andere versie van “The Hot Water Challenge” uit te proberen. De neefjes van het kleine meisje daagden haar uit om kokend water door een rietje te drinken. Ze ging de uitdaging aan en enkele maanden later was ze dood.

Nu probeert de tante van het meisje, Diane Johnson, meer bewustzijn te creëren over het probleem.

“Ouders, praat met je kinderen over deze uitdagingen. Laat ze niet gewoon hun gang gaan op je telefoon. Wees waakzaam op wat ze doen,” vertelt Diane aan CBS12.

Dit moet onmiddellijk stoppen. Deel dit artikel, zodat meer ouders met hun kinderen praten om er zeker van te zijn dat ze weten hoe gevaarlijk dit is.