4 jongens sluipen tuin van oude vrouw in. Wanneer ze hen te pakken krijgt, barst ze in tranen uit

De meeste oude mensen blijven liever thuis wonen en komen liever niet in een tehuis terecht. Maar zonder hulp in huis, kan dit erg zwaar zijn.

Zeker als ouderen trappen op moeten, vuil op straat moeten zetten, of een grote tuin hebben om te onderhouden. Dit laatste bleek een groot probleem te zijn voor de 75-jarige Gerry Suttle.

Gerry woont in Riesel, Texas, waar een lokale wet bewoners verbiedt om gras te hebben dat hoger is dan 45 cm.

Maar in 2015 had Gerry moeite om haar tuin netjes en verzorgd te houden.

Na enige tijd, viel dit bij de politie op en kreeg ze zelfs een bevel om in de rechtbank te verschijnen.

Maar Gerry had het bevel nooit gezien en was dus ook niet op komen dagen in de rechtbank.

Uiteindelijk werd een arrestatiebevel tegen de 75-jarige vrouw uitgeroepen en zou het niet lang meer duren voordat ze de gevangenis in moest.

Dit nieuws ging als een lopend vuurtje door de kleine stad en toen 4 jonge jongens het nieuwsbericht over Gerry op TV zagen, wisten ze meteen wat ze moesten doen.

De broertjes Reynolds brachten elk een grasmaaier naar het huis van Gerry en begonnen het gras en onkruid te verwijderen.

¨We hebben haar nog niet ontmoet, maar ze is 75 jaar oud en heeft hulp nodig met het maaien van haar tuin. Dat is het minste wat we kunnen doen, vertelde Blaine Reynolds aan News 10.

¨Ik kreeg er een slecht gevoel bij, omdat het een 75-jarige vrouw is. Wie gaat haar gras maaien? Zei Blake Reynolds, toen hij hoorde dat Gerry in de gevangenis terecht kon komen.

Toen andere buurtgenoten zagen wat er gebeurde, hielpen ze ook mee – en binnen slechts 2 uur, was het gras in Gerry’s hele tuin gemaaid.

¨Ik ben zelden sprakeloos. Maar nu ben ik dat wel. Het kan de geschiedenisboeken in dat ik nu niks te zeggen heb,” zei Gerry voordat ze haar kleine helden omhelsde.

Bekijk het nieuwsbericht hieronder:

Deel dit verhaal als je ook vindt dat meer jongeren zoals de Reynolds broertjes moeten zijn. Ze verdienen alle lof in de wereld!

Wat vind jij? Reageer hieronder: