8-jarige Alex wordt gepest vanwege zijn ongewone ziekte – dan worden pestkoppen op hun plek gezet door motorrijders

Dit is een 8-jarige die iets heeft meegemaakt dat hij niet gauw zal vergeten.

Op maandag 9 oktober werd hij onder begeleiding van honderden motorrijders in de stad Sherwood, Arkansas, naar school gebracht.

De reden achter dit buitengewone gebaar, wordt nu door honderden mensen toegejuicht – en het is niet moeilijk om te begrijpen waarom.

Alex Bruorton, een 8-jarige jongen die in Sherwood bij zijn familie woont, lijdt aan een zeer zeldzame aandoening, het Cloves syndroom. Door de aandoening zijn er vergroeiingen in bepaalde delen van zijn gezicht.

Zijn moeder, Nichole, vertelt aan THV11 dat Alex zo regelmatig door kinderen wordt gepest vanwege zijn uiterlijk, dat hij niet meer naar school gaat en liever thuis wil blijven.

Maar wat de pestkoppen niet weten is dat de moeder van Alex een hoop motorvrienden heeft en dat één van die vrienden toevallig over de pesterijen te horen kreeg.

Hij vertelde de andere motorrijders over Alex’s verhaal.

Een parade

Wat begon als een idee om Alex weer naar school te krijgen,  door hem onder begeleiding van een aantal motorrijders naar school te brengen, veranderde in een gigantische stoet van motorrijders en jeeps, en zelfs de politie.

Ze stonden er allemaal om ervoor te zorgen dat de 8-jarige naar school ging. Hoe fantastisch is dat?

“Hij zag het totaal niet aankomen. We hebben hem verteld dat er 20 of 30 mensen zouden komen, “vertelde zijn moeder Nichole aan THV11. “Ze kwamen aangereden, hij keek naar buiten, stond op en zei: Oh mijn God!”

 

Een aantal politieagenten van het North Little Rock Police Department deelde later foto’s van de gebeurtenis op de Facebook pagina van het politiebureau.

Bekijk hieronder de video van de bijzondere dag waarop de gemeenschap samenkwam om de kleine Alex te steunen.

Posted by Our Life, The Story of Alexander Bruorton on Monday, October 9, 2017

Laten we dit hartverwarmende verhaal delen en dankbaar zijn voor het feit dat er goede mensen zijn met principes en grote harten!