Bindt wollen draden om een wc-rol heen en kom achter een geweldige truc voor de feestdagen. Iedereen moet dit zien!

Kerstmis staat zo langzamerhand weer voor de deur. Daarmee komt de spanning voor het mooi optuigen van de boom ook weer om de hoek kijken. Ieder jaar is het weer een kunst om de boom mooier op te tuigen dan het jaar ervoor. Dat begint natuurlijk al bij het uitkiezen van de kerstboom zelf. Maar dat is slechts het begin. Her versieren van de boom is een vak apart.

Om je alvast een beetje op gang te helpen hebben we een goede tip voor je… Met behulp van deze tip zul je ongetwijfeld de blits maken. Misschien is dit het meest originele idee die ik tot dusver ben tegengekomen.

Iedereen die tijdens het kerstdiner bij je op bezoek komt zal zijn ogen uitkijken. Wedden dan niemand anders dit in zijn boom heeft hangen…? Het is trouwens ook leuk om tijdens het kerstontbijt te gebruiken op je gekookte eitjes, of gewoon op te hangen op plekjes waar ze goed passen. Het enige wat je hiervoor nodig hebt is een lege wc-rol, wollen draad en een klein beetje geduld!

Onze vrienden van Handig hebben ons in deze video weer voorzien van een geweldige manier om de originaliteit te bewaren als je het hebt over kerstversieringen.

Leuk hè!? En het is ook nog eens ontzettend makkelijk om te maken! Als je wat tijd over hebt de komende dagen dan is het zeker het proberen waard. Of misschien leuk om met de kinderen of kleinkinderen hier een middagje aan te knutselen. Daarom willen wij iedereen vragen om deze video met al je vrienden en familie te DELEN op Facebook!

Abonneer je op het Youtube kanaal van Handig:

Wat vind jij? Reageer hieronder: