Agent arriveert bij woning waar melding is gemaakt van kindermisbruik – hij heeft geen idee dat hij daar zijn zoon zal ontmoeten

In 2015 stond agent Jody Thompson op het punt om aan zijn dag te beginnen op het politiebureau in Poteau, Oklahoma, toen een oproep over kindermishandeling via de politieradio binnenkwam.

Jody besloot snel naar de plek te gaan om te zien of hij kon helpen, maar had geen idee dat hij op het punt stond om zijn toekomstige zoon te ontmoeten.

De omstandigheden in het huis waren verschrikkelijk en hartverscheurend. Jody was geschokt en trof een ​​bange en verwarde 8-jarige jongen aan die met een touw aan zijn handen en voeten vastgebonden zat. De jongen was uitgehongerd, zat onder de blauwe plekken en was drijfnat. Naar verluidt werd hij in een vuilnisbak gegooid en onder de douche gehouden.

“Toen ik hem zag. Toen ik hem in dat huis zag, wist ik…”zei agent Jody. Dat hij nooit van de zijde van de jongen zou wijken.

Jody bracht de jongen met spoed naar het ziekenhuis en bleef bij hem terwijl hij herstelde op de intensive care.

Maar het verhaal kreeg een ongelooflijke wending. Joe en zijn vrouw, besloten de jongen, John, te adopteren. Vandaag de dag is John Thompson een leerling die tienen haalt op school en in het schoolprogramma voor hoogbegaafde kinderen zit. Hij krijgt nu de liefde en zorg die hij verdient.

Het verhaal eindigt daar echter niet. Terwijl ze midden in het adoptieproces zaten, kwamen Jody en zijn vrouw te weten dat John’s biologische moeder, van een meisje bevallen was in de gevangenis.

Bekijk onderstaande video om erachter te komen wat er daarna gebeurde en DEEL dit ongelooflijke vader-zoon verhaal met je vrienden op Facebook.

Wat vind jij? Reageer hieronder: