Ze wil haar hond naar het asiel brengen. Maar de reacties van haar medewerkers had ze nooit verwacht!

Veel mensen behandelen hun huisdieren als volwaardige familieleden. Maar helaas zijn er ook mensen die zich niet realiseren hoe waardevol een huisdier kan zijn, en hen niet waarderen zoals dat eigenlijk zou moeten.

Veel van de laatstgenoemden dumpen hun hond in een asiel, of zelfs op straat zonder dat het ze scheelt wat er met het dier gebeurt. Deze mensen verdienen het niet om de liefde te krijgen die deze dieren ze kunnen geven.

De medewerkers van een asiel in Frankrijk zagen het ook te vaak gezien dat baasjes hun dieren kwamen brengen omdat ze hem niet langer meer wouden. Daarom besloten ze om iets dramatisch te doen om baasjes nog een keer over hun beslissing te doen laten nadenken. Ze hadden niet verwacht dat hun ‘plannetje’ zo’n groot succes zou zijn!

In de video hieronder zie je een vrouw die een hond komt inleveren die ze zogenaamd op de straat heeft gevonden. Als ze ziet wat de medewerkers opvoeren dat bedenkt ze zich en wilt ze hem op een niet meer inleveren.

We hopen dat de vrouw en alle kijkers van het filmpje geleerd hebben. Neem geen hond als je het niet aan kan, want dan is alleen de hond de dupe ervan als die weer vast komt te zitten in een asiel.

Wat vind jij? Reageer hieronder: