Vier stoere mannen komen het podium oplopen. Maar wanneer de muziek begint? Ik ben SPRAKELOOS!

In het huidige seizoen van de Amerikaanse versie van “Got Talent”, zijn al een hele hoop ongelooflijk audities voorbij gekomen. Het is bijna niet te bevatten hoeveel getalenteerde mensen er op deze wereld rondlopen, allemaal opzoek naar succes.

Neem bijvoorbeeld de 13-jarige operazangeres. Met haar verpletterende auditie bemachtigde ze een rechtstreekse ticket naar de halve finale. Of de man met het ducktape over zijn gezicht, die het hele publiek liet huilen van het lachen.

auditie

Het mooiste van zulke talentenjachten is dat je nooit weet wanneer er een verrassing komt. Maar in de volgende video bleven de juryleden toch nog sceptisch. Wanneer vier stoere mannen het podium opliepen en zichzelf introduceerde als “Linkin Bridge”, konden ze zich geen voorstelling maken wat ze zouden gaan doen. Echter, wanneer de muziek begon te spelen lieten de mannen iedereen op het puntje van hun stoel zitten, met een klassieker uit 1939..

Maar niet alleen het publiek was onder de indruk van deze act. De mannen zongen namelijk het hele nummer capella. De enige instrumenten die deze mannen tot hun beschikking had was hun stemgeluid.

Geloof je me niet? Kijk dan maar eens deze video. Ik sta verstelt!

https://youtu.be/I5-I28L4MUk