Baby begraven in bos wordt op het laatste moment gered door bewaker

Veel mensen vinden het moederschap een dankbare en vreugdevolle ervaring. Jammer genoeg, zijn er ook vrouwen die daar anders over denken.

Denis Saranzev werkt als bewaker bij een fabriek in Rusland. Hij controleert het terrein elke dag om ervoor te zorgen dat alles in orde is.

Op een dag deed hij zijn dagelijkse controle toen hij plotseling een vreemd geluid hoorde. Hij dacht dat hij een baby hoorde huilen in het bos en besloot te kijken of dit ook het geval was.

De man volgde het geluid, dat hem naar een sloot leidde. Tussen de modder en afval, zag hij een kleine arm uitsteken. Hij schoof het afval opzij en zag een dichtgebonden plastic zak. Hij opende de zak en zag tot zijn verschrikking een klein meisje in de zak liggen.
Op basis van haar gewicht, schatte de man dat ze slechts een paar dagen oud was.

Ze zat onder de modder, vuil, insecten en mieren. Je kon duidelijk zien dat de mieren haar oogleden aan het aanvreten waren en dat er mieren in haar oren kropen. Het arme kind verkeerde in verschrikkelijke toestand.

Ze werd direct naar het ziekenhuis gebracht en Denis belde de politie en vroeg hen om hem daar te ontmoeten.

De mieren zaten diep in het gehoorkanaal van de baby en haar ogen zaten onder de pus. Eenmaal in ziekenhuis, schatten artsen dat de baby ongeveer 5 dagen oud was. Volgens hen was het een wonder dat ze het overleefd had. Het kleine meisje kreeg de naam Kristina.

Het duurde niet lang voordat de politie de biologische moeder van Kristina in de kraag vatte. Het bleek de 22-jarige, Olesja, te zijn.

Olesja werd gearresteerd. Ze gaf in eerste instantie aan dat ze misbruikt en verkracht was, maar toen de politie om meer details vroeg over het misbruik, stortte ze in en vertelde ze de waarheid.

Olesja wilde de baby simpelweg niet houden en had haar voor dood in het bos achtergelaten.

Uiteindelijk wist de politie ook de vader, Andrej, te vinden. Het verhaal werd intussen breed in het nieuws uitgemeten, en de vader had erover gelezen. Hij had echter nooit gedacht dat het verschrikkelijke verhaal om zijn eigen dochter ging.

Sterker zelfs, de man wist niet eens dat hij vader geworden was.

Andrej had een korte relatie met Olesja gehad. Aan hun relatie kwam een eind toen ze zwanger was en hem vertelde dat ze abortus wilde plegen. Dit was de laatste keer dat hij iets van haar gehoord had.

Toen Andrej het nieuws over zijn baby hoorde, haastte hij zich naar het ziekenhuis om haar te bezoeken.

In het ziekenhuis bleek na een DNA test dat Kristina inderdaad de dochter van Andrej was. Hij aarzelde geen moment om haar mee naar huis te nemen en zijn vrouw Tatyana had geen bezwaar tegen een extra gezinslid.

Olesja kreeg een voorwaardelijke straf van twee jaar. Gezien de pijn die ze een baby heeft aangedaan (haar eigen kind, welteverstaan), vinden sommige mensen dat ze er te gemakkelijk vanaf is gekomen.

Kristina woont nu bij haar vader en stiefmoeder, die ontzettend veel van haar houden.

Als je ooit vermoed dat een kind mishandeld wordt, neem dan altijd contact op met de politie. Deel dit verhaal als je het daarmee eens bent.

Wat vind jij? Reageer hieronder: