Heb jij ook moeite met het neerleggen van bakpapier in een taartvorm? Nadat je DIT hebt gelezen niet meer

Iedereen die wel is bakt weet hoe vervelend het kan zijn om je taartvorm te bedekken met bakpapier.  Ten eerste kan het superlang duren voordat je het goed hebt neergelegd maar daarbij gooi je waarschijnlijk ook nog is de helft van het papier weg. Als jij ook een van die personen bent die op zoek is naar de perfecte oplossing voor dit probleem lees dan vooral snel verder!

LiningRoundCakePanHack

Pak je taartvorm erbij en het bakpapier. Vouw het velletje bakpapier door de midden en daarna nog een keer door de midden zodat je een driehoek hebt. Vervolgens vouw je de driehoek nog een laatste keer net alsof je een papiervliegtuigje vouwt. Als je het goed hebt gedaan lijkt je bakpapier nu op een soort stropdas.

Vervolgens pak je de taartvorm erbij en leg je het op z’n kop neer. Het bakpapier hou je bij het uiteinde vast met je vinger en knip je de bovenkant eraf. Vouw het bakpapier open en dan zie je dat je een perfecte cirkel hebt die precies in je taartvorm past!

Simpel toch?

Vind jij deze tip ook zo handig? Deel deze dan met je vrienden en familie op Facebook zodat zij ook nooit meer te maken krijgen met dit veelvoorkomende probleem!