Hij wikkelt een bierblikje in met spek en gehakt. Het resultaat? Mijn mond viel open!

Als ik het woord bacon alleen al lees krijg ik al honger! Ik weet niet wat het is met dit heerlijke stukje varken maar met bacon smaakt alles beter!

Herkenbaar? Dan moet je de volgende video zeker kijken. Deze hamburger pakketjes maak je in een paar minuten en zijn om je vingers bij af te likken! Perfect voor een zomerse barbecue en eens iets anders dan die eeuwige sate met pindasaus!

Toen ik de video voor het eerst zag dacht ik: “waar is deze man in hemelsnaam mee bezig?” Hij wikkelt een bierblikje in met gehakt en bacon, een beetje vreemd.. Maar het eindresultaat laat je watertanden!

Hoe je deze hamburger pakketjes maakt lees je hieronder.

gehakt

Pak een bierblik en boetseer hier het gehakt omheen. Zorg dat het gehakt ongeveer 8 centimeter van het blik bedekt. Voor een zo goed mogelijk resultaat raad ik aan om half-om-half gehakt te gebruiken. Wikkel vervolgens de bacon om het gehakt heen en verwijder het bierblik.

Vul de bakjes met je favoriete ingredi├źnten zoals kaas, ui, paprika, jalapeno en champignons. Zorg altijd dat je laatste laag uit kaas bestaat voor een overheerlijk eindresultaat!

Leg de pakketjes op de grill, sluit de deksel en geef ze een uurtje de tijd om te garen. Zijn ze gaar? Dan kan je aanvallen! Als je een echte grill master bent stop je deze mega hamburger ook nog tussen een broodje. Ik eet hem liever gewoon zo op!

Heeft deze video jou ook hongerig gemaakt? Vergeet dit recept dan niet te delen met je vrienden op Facebook! Hopelijk krijg je dan op iedere komende barbecue bij je vrienden deze batonburgers!