Baby krijgt plotseling een levensgevaarlijke beroerte. De hond weigert vervolgens zijn zijde te verlaten.

“Als iemand die al zijn hele leven met honden samenwoont, heb ik altijd het gevoel gehad alsof ze dingen eerder aan konden voelen dan ik dat deed. Het maakte in zo’n geval niet uit wat er aan de hand was, ze waren altijd aan mijn zijde om me te steunen in tijden dat ik het het meest kon gebruiken.

Deze verhalen zijn niet ongewoon onder hondenliefhebbers. Het is alsof ze een soort zesde zintuig hebben. Zoals uit het volgende verhaal. De twee honden uit dit verhaal zetten alles op alles om hun zieke vriend zoveel mogelijk steun te geven.

Mary enen John zijn een koppel uit Minnesota wiens leven op zijn kop werd gezet toen hun 5-maanden oude dochter Nora plotseling een beroerte kreeg. Dit resulteerde in blijvende hersenschade.

Hun honden Gracie en Grumpy leken vrijwel direct te begrijpen wat er aan de hand was. Ze zorgden voor steun op de meest hartverwarmende manier mogelijk. Zelfs tijdens Nora’s laatste momenten waren ze daar aan haar zijde.

Ondanks dat Nora niet langer bij ons is, is het duidelijk dat ze tot haar laatste momenten 100% steun heeft gehad van Gracie en Grumpy.

Wat vind jij? Reageer hieronder: