Zijn beste vriendin is ziek dus besluit Tyler om DIT te doen

Toen ze 4 jaar oud was werd bij Gabby alopecia areata vastgesteld. Dit is een huidaandoening waardoor ze al haar haar verliest.

Inmiddels is Gabby 12 jaar en is ze helemaal kaal geworden. Als tiener ben je al onzeker over je uiterlijk en Gabby heeft het nog een stukje lastiger door haar aandoening. Gelukkig heeft ze een hele lieve beste vriend die haar dolgraag wil helpen.

Een goede pruik is namelijk onbetaalbaar. Daarom besluit de 10 jarige Tyler iets heel bijzonders voor zijn vriendin te doen. Hij laat al ruim 2 jaar zijn haar groeien zodat hij dit kan doneren. Van zijn lange haar wordt een pruik voor Gabby gemaakt.

Tyler heeft het niet makkelijk gehad. Hij werd door zijn lange haar constant aangezien voor een meisje en heeft pesterijen en nare opmerking moeten doorstaan. Maar zoals hij zelf zegt was het het allemaal waart.

Tyler laat Gabby zijn haar afknippen waarna het wordt opgestuurd naar de organisatie die er pruiken van maakt. Deze twee hebben een hele bijzondere vriendschap. Geweldig om te zien hoe dik bevriend Tyler en Gabby zijn!

Wat vind jij? Reageer hieronder: