Ze bevalt zonder problemen van een prachtige dochter, maar drie weken later gebeurt er iets verschrikkelijks..

Stel je eens voor hoe gelukkig je bent als je de geboorte meemaakt van je eerste kind. Precies dit maakte Holly van 26 jaar mee, toen ze bevallen was van haar dochter, het is voor haar het mooiste moment van haar leven.

Ze was verrukt om te horen dat ze een klein meisje mee naar huis mocht nemen. Echter na de bevalling merkte Holly dat ze zich niet meer hetzelfde voelde als voorheen. ze voelde pijn in haar nek en ze was zwak in haar benen.

Lees ook: Nadat ze een doodgeboren zoontje had gekregen, verkocht ze het babybedje. Wat de koper deed is heel ontroerend.

De symptomen werden erger en Holly wist dat ze weer terug moest naar het ziekenhuis. In het ziekenhuis werd de diagnose gesteld, Holly had een zeldzame auto immuun ziekte Guillian-Barré-syndroom. Het ging steeds slechter en uiteindelijk was Holly verlamd en kon niet meer ademen zonder de hulp van een machine.

Holly lag twee en een halve maand aan de beademing, ze was heel sterk en gaf niet op. Ze wist dat ze erbovenop moest komen omdat er een klein meisje op haar wachtte. Het was een periode met veel moeilijke en bijna onoverkomelijke periodes, maar Holly leerde weer opnieuw ademen en lopen.

Je staat op het punt om een hartverscheurend en ontroerend filmpje te bekijken, we konden Holly haar veranderingen aan het eind bijna niet geloven! Deel deze ontroerende video met je vrienden en familie!

Wat vind jij? Reageer hieronder: