Hij bracht zijn auto tot stilstand toen hij een kruipende man zag – het duurde niet lang voordat de waarheid aan het licht kwam

David Lee Witherspoon is een man van veel talenten. Eén van zijn talenten is herkennen wanneer hij moet handelen. Recentelijk zag de voedselbank vrijwilliger bij St. Vincent de Paul, een man die letterlijk op handen en voeten op het hete asfalt kroop.

David bracht zijn auto meteen tot stilstand en nam een beslissing waarmee hij de krantenkoppen haalde. Toen David zag dat een dakloze man, geen schoenen aanhad en sokken om zijn handen droeg om hem te helpen kruipen, wist hij dat hij direct moest handelen.

Tijdens de hete zomermaanden in Arizona, kan enige tijd buiten doorbrengen in de genadeloze zon erg gevaarlijk zijn. Sterker zelfs, de meeste mensen laten hun hond overdag niet eens uit, omdat de hete bestrating de poten van hun huisdier kan verbranden. Maar treurig genoeg, kunnen daklozen niet anders dan dagelijks met de extreme hitte omgaan. Deze situatie wordt nog erger wanneer daklozen geen schoenen hebben om hun voeten te beschermen!

Nadat hij zijn auto tot stilstand had gebracht, pakte David een fles water en waste en droogde voorzichtig de voeten van de dakloze man. Je kunt het krachtige religieuze beeld dat dit oproept bijna niet negeren. Gelukkig bleef David’s goede daad niet onopgemerkt. Het werd vastgelegd door een persoon die het voorval van een afstand filmde.

Maar dat is niet het enige wat David voor deze onbekende man deed! Bekijk onderstaande video om te zien hoe onzelfzuchtig David in werkelijkheid is. Wow! Wat een fantastische man!

Wat vind jij? Reageer hieronder: