De bruid kan haar broers amper in de ogen aankijken. Wat ze voor haar in petto hadden? HILARISCH!

Er is een boek over te schrijven hoeveel tradities er zijn als je je bruiloft gaat plannen. Dit kan verschillen per cultuur, maar het idee blijft hetzelfde.

Neem bijvoorbeeld de ruil van de ringen, of de eerste dans van het pasgetrouwde koppel. Dit zijn allemaal voorbeelden van tradities die je bijna bij iedere bruiloft terug ziet.
De perfecte combinatie vinden van sentimentaliteit en entertainment kan nog een lastige opgave zijn in de organisatie. Tenzij je natuurlijk een huwelijksplanner in dienst hebt genomen.

bruidje

Ik kan me nog goed de bruiloft van mijn beste vriend herinneren. Ik zat helemaal onder de stres omdat mijn speech perfect moest zijn. Ook maakte ik me best druk dat ik in tranen zou uitbarsten voor de zaal.. Ondanks dat ben ik er bijna zonder kleerscheuren vanaf gekomen.

Maar toen ik deze video voor het eerst zag kreeg ik bijna spijt dat ik dit niet gedaan had! De broers van de toekomstige bruid hebben wel iets heel bijzonders geregeld voor hun zus. Dat is ook de reden dat de bruid haar broers amper in de ogen kon aankijken, omdat het ZO hilarisch is!

Gelukkig heeft de bruidegom net zoveel humor als de familie. Dat beloofd veel goeds voor de toekomst!