Circus poema zat 20 jaar lang opgesloten, bekijk nu zijn reactie wanneer hij wordt vrijgelaten

Ik ben gek op dieren en ik kan met zekerheid zeggen dat vastgeketend zitten in de laadruimte van een pick-uptruck, geen plek is voor dieren, zeker niet voor een
volgroeide poema.

Maar dit is precies hoe de poema, Mufasa gedwongen werd om te leven.

Hij maakte onderdeel uit van een rondreizend circus in Peru en zijn leven werd tot een ware hel gemaakt – en dat alleen zodat mensen vermaakt konden worden en zijn eigenaar geld aan hem kon verdienen.

Gelukkig werd hij gered door een aantal dierenliefhebbers.

Tot de dag van vandaag, worden dieren mishandeld en verwaarloosd in circussen, dierentuinen en bij shows.

De arme dieren worden gedwongen om in krappe ruimtes te leven en krijgen geen kans op het leven dat ze verdienen.

Poema Mufasa werd vastgeketend in een pick-uptruck in Peru aangetroffen. Hij had daar 20 jaar geleefd en werd gedwongen tot een leven dat hij niet wilde en bovendien niet verdiende.

Het geluk lachte Mufasa pas laat in het leven toe, maar gelukkig kwam het wel. In 2015 slaagde de dierenrechten organisatie Animal Defenders International erin om Mufasa te bevrijden, na maanden van hard werk. De organisatie trof hem aan toen ze probeerden om een compleet Peruaans circus ​​te sluiten.

Met Mufasa gaat het nu stukken beter. Hij leidt geen leven meer dat gekenmerkt wordt door angst en onderdrukking, maar geniet eindelijk van de rechten die alle dieren zouden moeten hebben – hij brengt de laatste jaren van zijn leven door in de jungle, waar hij zijn leven kan leiden zoals hij dat wil.

Het reddingsverhaal van Mufasa is prachtig en in onderstaande video is zijn eerste stap richting vrijheid te zien. En dat is zeer mooi!

Geen enkel dier verdient het om behandeld te worden zoals Mufasa behandeld werd! Deel deze video om aan te geven dat je ook aan de kant van dieren staat!