Deze familie kon maar niet in slaap komen. Dus besloten moeder en zoon DIT te doen in de keuken. Geweldig!

Het is iets wat de meeste van ons wel eens hebben meegemaakt. Na een lange dag werken is het tijd om te gaan slapen. Je voelt dat je lichaam op is, en dat je hoofd wel wat rust heeft verdient na een lange dag. Maar op het moment dat je eenmaa in bed ligt en het licht uit doet, slaat de slapeloosheid toe.

dansen

Maar wat kan je daar nou precies tegen doen? Een glaasje warme melk misschien? Of een slaappil? Nu kan ik begrijpen dat die twee opties voor de meeste mensen nou niet echt aantrekkelijk is. Zorg er in ieder geval voor dat je geen vettig eten binnenkrijgt! De familie uit de onderstaande video heeft wel iets heel bijzonders gevonden voor de slapeloosheid, namelijk dansen! Wat is er nou leuker dan de slapeloosheid te bestrijden met wat geweldige dans moves met je moeder/zoon? Als je toch nog wakker bent, is wat extra beweging altijd mooi meegenomen. Een goede manier om aan je dagelijkse portie sport te komen als je het mij vraagt.

In de hedendaagse cultuur worden families vaak door bijvoorbeeld werk uit elkaar gedreven. Hechte families worden steeds zeldzamer. Het is erg bijzonder om te zien hoe de jongen uit de volgende video op deze manier een band opbouwt met zijn moeder.

Deze jongen weet hoe hij zijn moeder het best kan opvrolijken! Een stuk beter dan een spelletje mens erger je niet.. Vind je ook niet?

Vond jij deze video ook zo bijzonder? Vergeet deze dan zeker niet te DELEN met al je vrienden en familie op Facebook!