Drie bejaarde mannen lopen het podium op en grijpen hun billen. Wanneer de muziek begint? Geweldig!

Ze worden de “The Awesome Threesome” genoemd en traden op in het Leisure World bejaardentehuis. Tijdens deze jaarlijks terugkerende show treden personeelsleden en bewoners op. Ze zijn alle drie ouder dan 70 jaar en geven een spetterend dans optreden weg op het nummer “Billie Jean” van Michael Jackson.

De wijze waarop deze mannen invulling geven aan hun leven in het bejaardentehuis is fantastisch. Een aantal medebewoners zei dat ze te oud waren, maar deze heren bewezen het tegendeel. Ze maakten hun eigen choreografie waar de bijzondere dansbewegingen uit voortkwamen en kochten zelf hun verbazingwekkende kostuums!

Leeftijd is maar een getal en ze weigeren zich hierdoor te laten afremmen. Als je in een bejaardentehuis woont betekend het niet dat je moet stoppen met leven. Deze inspirerende mannen weten hoe je een menigte moet bespelen en plezieren.

Ik kan naar dit optreden blijven kijken, zo geweldig is het! Ik ben benieuwd wat ze in de toekomst voor ons in petto hebben. Wij wensen deze mannen nog 50 jaar vol plezier en gezondheid toe. Geniet hieronder van hun optreden en vergeet deze video niet te DELEN met je vrienden op Facebook als je ervan onder de indruk bent!