Eenzame oude vrouw wacht op een tafel in restaurant – plotseling staat een onbekende man op en wijst

Vier vrienden waren vorige week aan het lunchen in een restaurant in Michigan, Verenigde Staten. Ze bezochten het Mt. Clemens Grill, een populair restaurant. Het werd dan ook snel erg druk. Groepen hongerige bezoekers, stonden buiten in de rij te wachten, op zoek naar een tafel.

Eén van deze mensen was een oudere vrouw, die alleen in de rij stond – en op zoek was naar een tafel voor één.

De vrouw stond alleen in een rij vol koppels en groepen vrienden, die ernaar uit keken om in elkaars gezelschap te genieten van een maaltijd. Maar de oudere vrouw, viel bij één jonge man op.

Hij merkte op dat ze vroeg naar een tafel voor één. Op dat moment besloot hij iets te doen. Hij stond op en stapte op haar af.

Heather Leigh, zat aan een andere tafel in de buurt en was getuige van het incident.

Heather hoorde wat de jonge man tegen de vrouw zei toen hij op haar afstapte… en het was werkelijk hartverwarmend.

Heather hoorde dat de man tegen de oudere vrouw zei dat er wel een plekje vrij was aan zijn tafel.

“Ik heb drie lege stoelen aan mijn tafel, wilt u bij mij komen zitten, zodat u niet hoeft te wachten?” hoorde ik hem zeggen.

De vrouw ging akkoord. Toen ze bij zijn tafel aankwamen, merkte Heather op dat hij de stoel naast hem, niet de stoel tegenover hem, naar achteren trok, zodat ze kon gaan zitten.

Heather slaagde erin om het moment op camera vast te leggen en deelde het later op Facebook. Het mooie verhaal verspreidt zich momenteel over het internet.

Heather legt in haar Facebook-bericht uit hoe het hele incident haar hart en dat van haar vriendinnen heeft verwarmd, en dat ze zo nu en dan naar de twee keken.

“Terwijl we aten, keken we zo nu en dan naar ze en zagen dat ze afwisselend stil waren of zonder enige moeite gezellig aan het kletsten waren.”

“Met alle negatieve, verwerpelijke en belachelijke dingen die er in ons land gebeuren, was het mooi om te zien, en eraan herinnerd te worden, dat er nog goede mensen bestaan.” Voegde Heather toe.

Heather heeft volkomen gelijk, wat een attente man! We hebben meer mensen zoals hem nodig in de wereld.

 

Deel dit prachtige verhaal als herinnering dat elk klein gebaar van vriendelijkheid een groot verschil in het leven van een ander kan maken!