Ze staat op het punt om geadopteerd te worden, maar wanneer ZIJ naar binnen lopen is haar dag voorgoed veranderd.

Danielle is 5 jaar oud en staat in deze video op het punt op geadopteerd te worden door middel van een belangrijke rechtszaak. Haar pleegouders weten dat Danielle enorm van prinsessen houdt, dus vroegen ze of één van hun medewerkers verkleed als Assepoester naar de rechtszaal wilde komen.

Het verhaal verspreidde zich echter als een lopend vuurtje onder de vrijwilligers van de rechtbank. Danielle had totaal geen idee wat er stond te gebeuren op die dag.

Ze was compleet verbijsterd toen ze zag dat meerdere medewerkers van de rechtszaal zich hadden verkleed als prinsessen. Maar wat de rechter dan plotseling doet is pas écht geweldig!

Tijdens de rechtszaak doet de rechter plotseling haar mantel af en vraagt aan Danielle of ze weet wie ze is, waarop Danielle onmiddellijk antwoord: “Sneeuwwitje!” Dit noem ik nou de perfecte manier om een goeie sfeer te creëren en ik durf te wedden dat Danielle deze bijzondere dag niet snel zal vergeten.

Maar dat was nog niet alles; deze belangrijke dag in het leven van Danielle verandert compleet wanneer de deuren achter haar plotseling open slaan. Dankzij deze geweldige vrijwilligers heeft Danielle de dag van haar leven gehad. Bekijk hieronder wat er gebeurde en vergeet deze bijzondere video niet te delen met je vrienden!

Wat vind jij? Reageer hieronder: