Ze denkt dat het geslacht van de baby de grote verrassing is. Maar wanneer ze de taart aansnijdt? WOW!

In Januari 2016 gaven de zwangere Dinahleigh en haar lieftallige partner Anthony een feestje om op deze manier aan vrienden en familie te onthullen wat het geslacht zou worden van hun kindje. Het koppel bracht hun dierbaarste vrienden en familie bijeen om het grote nieuws naar buiten te brengen.

Het idee was dat de binnenkant van de taart de kleur zou aangeven, blauw of roze. Het koppel had zelf ook geen idee wat het zou worden, totdat ze de taart voor het eerst zouden aansnijden. Een erg bijzonder moment voor dit zwangere koppel, net zoals de familie en vrienden.

trouwen

Maar Anthony was misschien nog wel het meest zenuwachtig voor deze grote dag. “Het is een wonder dat ik dit mag meemaken. Ik kan op het moment gewoon niet gelukkiger zijn, en dat met de vrouw waar ik het allermeest van houd.”

Echter, wanneer Dinahleigh de taart aansnijd voor al haar gasten, krijgt ze de shock van haar leven. Maar er zat geen kleur in! In plaats daarvan reikt Anthony in de taart, om er vervolgens een klein vierkant doosje uit te halen, kan je al raden wat er aan de hand is?

Deze video bracht een grote glimlach op mijn gezicht. Ontzettend origineel!