Agente vindt een pasgeboren baby, achtergelaten om te sterven. Wat ze vervolgens doet? WOW!

De Colombiaanse politieagente Luisa Fernanda Urrea haalde wereldwijd het nieuws nadat ze onlangs een prachtige daad verrichte.

Een vrouw genaamd Edinora was op een dag in het bos sinaasappelen aan het plukken doen ze plotseling gekrijs hoorde dat van een baby leek te komen. Lichtelijk in shock door wat ze hoorde volgde ze het geluid. Ze ontdekte een pasgeboren baby die voor dood was achtergelaten.

agente1

Agente Urrea kwam ter plaatse, twijfelde geen moment en schoot meteen te hulp. Het kleintje was door haar moeder voor dood achtergelaten. Niet alleen hing de navelstreng nog aan de baby, ze was ook helemaal uitgehongerd en uitgedroogd.

Het moederinstinct van Luisa nam vrijwel direct de overhand. Onduidelijk is hoe oud de baby op dat moment was. Echter, doordat de navelstreng nog aan de baby zat wordt gezegd dat het kind slechts een paar dagen oud was.

agente2

Luisa was namelijk zelf pas moeder geworden. Terwijl met spoed het ziekenhuis gebeld werd, en de ambulance al onderweg was begon Luisa de baby onmiddellijk borstvoeding te geven om op deze manier haar leven te redden.

agente3

Op Facebook werd direct een video van het tafereel gepost. Sindsdien gaat het bericht de hele wereld over. Mensen over de hele wereld prijzen de politieagente voor haar heldhaftige optreden.