Deze oogcrème van slechts drie ingrediënten zal rimpels doen laten verdwijnen. (En laat je er minstens 5 jaar jonger uitzien).

Persoonlijk heb ik nooit een probleem gehad aan het idee aan het krijgen van rimpels. Toch had ik niet verwacht om ze zo snel al te zien opkomen.

Nu ik meer rimpels krijg, ben ik opzoek gegaan naar natuurlijk middeltjes om ze weg te krijgen. Iedereen wil er toch zo jong en gezond mogelijk uitzien? En laten we eerlijk zijn: wie heeft er nou zin om 40 euro uit te geven aan dure middeltjes?

Wat veroorzaakt rimpels?

Rimpels zijn een natuurlijk verschijnsel bij het verouderen van de huid. Vanaf de middelbare leeftijd wordt minder onderhuids bindweefsel en elastine aangemaakt. Wanneer de huid veel aan de zon wordt blootgesteld vindt extra afbraak van elastine plaats. Wanneer de afbraak groter is dan de aanmaak zal de huid uiteindelijk slapper worden, hetgeen leidt tot rimpelvorming. Ook roken kan aanleiding geven tot het vervroegd optreden van rimpels.

Wat heb je precies nodig:

– Twee Vitamine E tabletten (uitgeknepen van de capsule)
– Twee druppels essentiële olie (tijm)
– Één theelepel kokosnoot olie

Wat moet je doen:

Combineer deze drie ingrediënten en masseer deze onder je ogen. Maar let goed op dat het middeltje NIET on je ogen komt. Haal het er na een tijdje af met een vochtige handdoek of een doekje.

Disclaimer:

Essentiële oliën zijn zeer sterk geconcentreerd en krachtig en het is belangrijk om altijd de specifieke veiligheidsgegevens te onthouden. Buiten het bereik van kinderen, ouderen en huisdieren houden bijvoorbeeld. Alleen voor uitwendig gebruik. Contact met slijmvliezen en ogen te vermijden. Als een essentiële olie contact heeft gemaakt uw oog, direct spoelen met een plantaardige olie, zoals olijfolie en geen water.

Sommige oliën kunnen voor irritaties op de huid zorgen. Het wordt daarom aangeraden om van tevoren te testen. Dit doe je door een druppeltje olie op je pols aan te brengen en deze voor ongeveer een uur te laten zitten. Gaat je huid irriteren? Maak het gebied dan schoon met een beetje olijfolie, en dus geen water!

Wat vind jij? Reageer hieronder: