Het personeel van het Witte Huis haalt een geweldig grap uit met Obama!

President Obama woont en werkt al 8 jaar in het Witte Huis en heeft hierdoor een nauwe band met het personeel.

Nu de laatste maanden in het Witte Huis zijn ingegaan en de feestdagen voor de deur staan leek het het personeel een goed moment om een grap met de president uit te halen. Na even brainstormen bedachten ze deze sneeuwpop prank.

In de tuin rond het Witte Huis staan grote nep sneeuwpoppen ter versiering met de feestdagen. Het leek het personeel een leuk idee om de sneeuwpoppen uit de presidentiële tuin iedere dag een klein stukje dichter bij het kantoor van de president te plaatsen. Helaas bleken de sneeuwmannen te zwaar om op te tillen en ging dit plannetje niet door.

Maar op een ochtend is er toch plotseling iets verandert in de tuin van het Witte Huis. Toen Obama bij zijn kantoor aankwam stonden alle sneeuwpoppen door de ramen naar binnen te kijken! Een van de personeelsleden had het toch voor elkaar gekregen de sneeuwpoppen te verplaatsen! De andere personeelsleden willen niet zeggen wie het is geweest. Obama’s fotograaf Pete Souza legde de grap vast en deelde het verhaal op Instagram.

Vergeet deze leuke grap niet te delen met je vrienden op Facebook!

Wat vind jij? Reageer hieronder: