Grappig verhaal: Oude man onthult op zijn sterfbed zijn grote geheim

Als je op sterven ligt en terugkijkt op je leven, zullen er ongetwijfeld dingen zijn waar je spijt van hebt, maar er zullen ook vast dingen zijn waar je erg trots op bent.

Toen het einde nabij was, werd de oude Ed omringd door zijn geliefden. Terwijl zijn laatste momenten op aarde naderden, verzamelde hij al zijn kracht en fluisterde: ”Ik moet jullie mijn grootste geheim vertellen.”

Zijn familieleden luisterden aandachtig en moedigden hem aan om de rest van het verhaal te vertellen.

“Toen ik jong was, had ik alles,” legde Ed uit. “Snelle auto’s, leuke meiden, en meer dan genoeg geld. Maar een goede vriend waarschuwde me: “Trouw en start een gezin. Anders zal er niemand zijn om je op je sterfbed een glas water te geven.”

Ik volgde zijn advies. Ruilde de meiden in voor een vrouw, bier voor babyvoeding en ik verkocht mijn Ferrari en investeerde het bedrag in jullie studiefonds. En weet je wat?”

“Nou?” fluisterden de nieuwsgierige familieleden.

“Ik heb helemaal geen dorst!”

DEEL als je gelachen hebt!

Wat vind jij? Reageer hieronder: