Vader kijkt samen met zijn zoontje in de spiegel. Als hij voor de grap zijn spieren aanspant, doet de baby iets waar ik zó hard om moest lachen!

Jonge kinderen en baby’s hebben de geweldige gewoonte om alles na te doen wat hun ouders ook doen. Dat is precies wat er ook gebeurde in de onderstaande video.

Toen de vader van de 8-maanden oude Hadley voor de spiegel stond en zijn spieren aanspande voelde het jongetje zich buitengesloten. Hij wilde natuurlijk niet overtroffen worden door zijn vader, dus besloot hij te doen wat hem op dat moment het meest logisch leek. De 8-maanden oude baby besloot zijn vader exact te kopiëren. Hij gromde en liet zijn kleine biceps zien in de spiegel. Een toekomstige bodybuilder als je het mij vraagt!

Het schattige duo filmden zichzelf terwijl ze de grootste lol hadden in de badkamer, terwijl vader verder blijft ‘flexen’ en baby Hadley al zijn bewegingen kopieert. Ik neem het de vader ook zeker niet kwalijk dat hij op een gegeven moment in schateren uitbarst.

Ik kon mezelf amper bedwingen toen ik deze video voor de eerste keer zag! Vergeet deze video ook zeker niet te DELEN met al je vrienden en familie op Facebook!

Wat vind jij? Reageer hieronder: