Restauranteigenaar ziet iedere dag daklozen op de parkeerplaats. Hij besluit ze een helpende hand aan te bieden doormiddel van gratis kleding!

Het leven in de grote stad is allesbehalve gemakkelijk. Overleven als dakloze op de straten kan moeilijk zijn. Dat betekent natuurlijk niet dat er geen vriendelijke mensen meer zijn die zich inzetten voor het welzijn van degenen die het niet makkelijk hebben. Emilia Flores is één van die mensen.

Toen de temperaturen rond de -30 waren had iedereen in Dallas, Verenigde Staten het moeilijk om met de kou om te gaan, met in het bijzonder de dakloze mensen. Een bepaalde restauranthouder merkte dit op en besloot alle dakloze mensen een hart onder de riem te steken. Ze wist dat ze iets moest doen om ervoor te zorgen dat deze mensen het niet al te moeilijk hadden.

Eigenaresse Emilia Flores besloot voor het tweede jaar op rij een kledingrek op te hangen met winterjassen. Iedereen die vond dat hij/zij een jas nodig had, kon er één meepakken.

“Dit is een manier om mensen zich niet bezwaart te laten voelen om erom te vragen,” legt Emilia uit. “Ze komen gewoon langs en pakken wat ze denken nodig te hebben.”

Ondanks dat het kledingrek afgelopen jaar gestolen werd, is Emilia vastberaden om deze traditie voort te zetten.

Wat vind jij? Reageer hieronder: