7+ redenen waarom je nooit die siliconen gel pakketjes moet weggooien. Ik wist niet dat het voor zoveel dingen goed was!

Iedereen houdt ervan om een nieuw pakketje te krijgen. Misschien is het wel iets waar je al ontzettend lang op wacht, iets waarmee je jezelf gewoon een keer wilt verwennen.

Vaak vind je van die kleine pakketjes in de doos. Deze siliconen balletjes zorgen ervoor dat het product beschermd wordt, en niet gaat rotten.
Maar wist je dat deze balletjes voor ontzettend veel dingen goed kunnen zijn? Ik durf te wedden dat je de onderstaande 10 tips nog niet wist!

Kijk maar eens mee..

Tip #1: Je telefoon drogen

pakket2

Stel je laat per ongeluk je telefoon in een bak water vallen. Dat is natuurlijk ontzettend vervelend. Tenslotte zijn lang niet alle smartphones bestendigd tegen water of vocht. Echter, je kan deze zakjes gebruiken om je telefoon te ontdoen van vocht en waterschade. Zoals laten zien is op de bovenstaande foto.

Tip #2: Houdt al je sierraden glimmend en mooi

pakket3

Veel sieraden raken van verloop van tijd dof, en raken tevens hun glans kwijt. Dit is vrij makkelijk op de lossen! Leg gewoon al je ringen en kettingen in een bakje gevuld met deze zakjes. Nu hoef je je sierraden niet zo vaak meer op de poetsen als voorheen.

Tip #3: Ontdoe je sporttas van vieze geurtjes

pakket4

Niet alleen zijn deze zakjes goed voor het verdrijven van vocht. Het werkt ook nog eens als een effectieve luchtverfrisser!

Wat vind jij? Reageer hieronder: