Hij keek bij de instellingen van zijn iPhone en kwam achter iets wat bijna NIEMAND weet..

Heel veel mensen in Nederland hebben een iPhone, ik zelf ook. Een iPhone vind ik persoonlijk een van de beste smartphones die er zijn, ze zijn ontzettend gebruiksvriendelijk en zelf een kind kan ermee overweg. Eigenlijk geldt dat voor elk product van Apple. Apple zegt ook altijd dat gebruiksvriendelijkheid hun drijfveer is en het allerbelangrijkste voor de gebruiker, ook helemaal mee eens!

Maar gister is Thijme van DoedatZelf erachter gekomen wat jouw iPhone allemaal van jouw weet terwijl je daar zelf niks van weet. Jouw iPhone slaat bepaalde informatie op die best wel een beetje als shockerend ervaren kan worden, jouw iPhone weet namelijk precies waar jij bent geweest, en dat op de minuut nauwkeurig.

iphone-privacy

Dit kan natuurlijk ontzettend handig zijn als je bijvoorbeeld wilt weten waar je vriend of vriendin is gisteravond geweest. Maar voor die vriend of vriendin is dat natuurlijk wat minder leuk.. Verder slaat Apple al deze data op dus weten ze eigenlijk precies waar jij de hele dag bent en wat je aan het doen bent.

Daar gaan wij nu een einde aan maken en wij gaan jullie leren hoe je dit voorgoed uit kunt zetten, en je batterij gaat ook veel langer mee.

Vindt je dit filmpje handig? Abonneer je dan op het YouTube Kanaal DoedatZelf en vergeet dit filmpje niet te delen met je vrienden, want wij weten bijna zeker dat niemand dit nog weet..

Wat vind jij? Reageer hieronder: