“Homecoming princess” vervult oude belofte door vriend met hersenverlamming te vragen als date

Schoolfeesten en gala-avonden zijn belangrijke gebeurtenissen in het leven van een tiener.

De meeste mensen houden mooie herinneringen over aan schoolfeesten en -evenementen. Ik weet dat ik zelf vaak door mijn oude foto’s blader en lach wanneer ik terugdenk aan de lol die ik had met mijn vrienden!

Eén van de leukste date aanzoeken voor Homecoming (een jaarlijks evenement op Amerikaanse scholen) die ik onlangs heb gezien, is het date aanzoek van Maiya, een leerling van de North Carolina high school. Deze jonge vrouw vervulde een oude belofte aan haar vriend, Eric, door hem als date te vragen voor Homecoming, en Eric’s reactie was geweldig!

Scroll naar beneden om meer te lezen over dit mooie verhaal!

Maiya Davis is een tiener uit Greensboro, North Carolina.

De laatstejaarsstudent werd dit jaar uitverkozen tot Homecoming Princess.

Maar hoewel veel date aanzoeken voor het Homecoming evenemen te maken hebben met een jongen die een meisje als date voor het evenement vraagt, deed Maiya het omgekeerde en trok de stoute schoenen aan. Ze besloot één van haar beste vrienden Eric Walker, als date te vragen.

Eric is een student uit Maiya’s leerjaar. Hij leidt aan een hersenverlamming, een neurologische stoornis die van invloed kan zijn op de manier waarop je beweegt (inclusief de manier waarop je spreekt), je spiercoördinatie en je houding.

Volgens Maiya ontmoetten zij en Eric elkaar op de eerste dag van de middelbare school tijdens het vak natuurwetenschappen. Ze besloot een praatje met Eric te maken over zijn Carolina Panthers voetbalshirt.

In eerste instantie dacht Maiya dat ze iets verkeerd had gedaan toen Eric uit enthousiasme schreeuwde op het moment dat ze tegen hem sprak. Maar ze kreeg al gauw door dat hij blij was om met haar te praten. Naarmate de maanden voorbij gingen, werd de vriendschap tussen de twee steeds hechter.

“Ik heb altijd tegen Eric gezegd dat als ik tot Homecoming Princess verkozen zou worden, ik hem als date zou vragen.”

Op een ochtend tijdens hun laatste schooljaar werd aangekondigd dat Maiya tot Homecoming Princess verkozen was.

Haar vriendje, Caison Dillon, zat toen echter op een andere school.

Daarom besloten Caison en Maiya’s moeder, Melissa Nishan, Maiya te helpen met het perfecte Homecoming date aanzoek voor Eric.

Het lukte Maiya zelfs om hun langlopende “discussie” over American football in haar aanzoek mee te nemen – Eric is fan van de Panthers, terwijl Maiya gek is op de New England Patriots.

“Ik vroeg het de volgende dag tijdens de lunch en kreeg een nog hardere kreet dan toen Eric en ik elkaar ontmoet hadden! Dat was dus duidelijk een ja!”

Een medestudent maakte foto’s van het lieve moment. Maiya’s moeder, Melissa heeft die foto’s en een korte video op Facebook gedeeld, samen met foto’s van de twee vrienden die een maand later, tip-top gekleed bij het Homecoming evenement waren.

Vind je de vriendschap tussen Maiya en Eric ook zo mooi?

DEEL dit verhaal op Facebook!

Wat vind jij? Reageer hieronder: