Hij is geboren zonder achterpootjes. Maar hoe Justin er vandaag de dag uitziet? Geweldig!

Justin is een doodnormale, blije puppy die net als zijn soortgenoten het liefst lekker rondrent, en speelt met andere honden. Aan gebrek aan enthousiasme en schattigheid ontbreekt het in ieder geval niet.

Naja, normaal.. Er is 1 dingetje. Justin heeft namelijk geen achtervoetjes, en hoewel hij wel zijn pootjes nog heeft, maakt het, het geheel een tikkeltje lastig. Maar gelukkig voor Justin betekent lastig natuurlijk niet onmogelijk! We leven tegenwoordig namelijk in een tijd dat vrijwel alles mogelijk is.

handicap

Er is namelijk een perfecte oplossing voor Justin bedacht. Zijn baasje werkte samen met de plaatselijke dierenarts om iets bijzonders voor de puppy te doen. Met wat hulp van het internet, en het innovatief denken van iedereen die eraan heeft meegeholpen, heeft Justin nu speciale prothetische voeten gekregen! Na een kleine simpele hondentraining was Justin weer volledig in staat om lekker rond te lopen, zonder enige moeite!

Deze video bracht een grote glimlach op mijn gezicht. Het is prachtig om te zien dat er tegenwoordig zoveel mogelijk is voor dieren, maar ook voor mensen die lijden aan een lichamelijke handicap.