Vlak voordat ze wilde parkeren pikte een man haar plek in. Hoe deze vrouw dat oplost? GEWELDIG!

Het is iets waar we allemaal mee te maken hebben gehad in ons leven. Je rijdt al 20 minuten rondjes op een parkeerplaats zonder dat je ook maar een plekje kan vinden.

In een wanhoopsdaad ben je rond aan het rijden, opzoek naar voetgangers die misschien wel richting hun auto lopen. Ik heb zelf ooit iemand 5 euro beloofd als diegene zijn plekje voor mij vrij zou houden. Hoe ver je wel niet kan gaan voor een parkeerplek..

parkeren

Maar er zijn natuurlijk ook situaties waarin je EINDELIJK dat welverdiende plekje hebt gevonden, en juist om het moment dat je de auto erin wilt draaien, komt er een persoon achter je die snel je parkeerplek inpikt. Dat is precies wat er gebeurde in de volgende video.

In de video is duidelijk te zien dat de mevrouw al bezig is om haar auto achteruit in te parkeren, als er plotseling een klein wit autootje zich ervoor wurmt. Nu had ze twee opties: Of ze zou haar zoektocht vervolgen, of ze kon zoete wraak nemen. Wat mij betreft heeft ze de juiste keuze gemaakt. Dit is gewoon geniaal!

Niet alleen loste deze vrouw het op een ingenieuze manier op, ze laat ook nog eens zien over fantastische inparkeer skills te bezitten! De man in de kleine witte auto had simpelweg geen schijn van kans..

Maar ondanks dat deze vrouw misschien wel een applaus verdient, raden we natuurlijk iedereen af om dit in het echt na te bootsen. Je weet tenslotte nooit hoe iemand gaat reageren, en veiligheid gaat natuurlijk boven alles.

Dat neemt niet weg dat ik best wel heb moeten lachen om deze video. Kijk en geniet!