Jimmy vraagt ​​Celine om Michael Jackson te imiteren. Hij moet de show onderbreken wanneer ze begint te dansen

Jimmy Fallon weet precies hoe hij beroemdheden uit hun comfortzone moet halen, waaronder ook muzieklegende Celine Dion. Als gast van The Tonight Show, gekleed in een schitterende glitterjurk, leek het alsof Celine klaar was om een optreden te verzorgen, maar toen Jimmy Fallon het spel “Wheel of Musical Impression” tevoorschijn haalde, kreeg de avond een andere wending. Het briljante gadget dat op het bureau van Fallon lag, de zogenaamde
‘Musical Impression Generator’, geeft 2 belangrijke instructies aan de deelnemers van dit spannende spel: de artiest en het lied.

Toen de willekeurige combinatie voor Celine Dion verscheen, zorgde het voor een onvergetelijk moment. Haar eerste lied was niet makkelijk. Ze moest Cher imiteren, maar dat was nog niet alles. Ze moest het nummer “Frère Jacques”, de franse versie van “Vader Jacob” zingen zoals Cher dat zou doen. Celine ging ervoor en bracht het nummer gracieus, zoals we van haar gewend zijn. Maar toen volgde meer nummers en om de beurt raakten zij en Fallon steeds meer gewend aan het imiteren van zangers en zangeressen. Maar door het nummer dat volgde, zat Celine pas echt goed in het spel. Zo goed zelfs, dat ze ervoor uit haar stoel moest komen.

Celine gaf alles en zorgde daarmee voor de meest vermakelijke ronde van het spel tot nu toe. En als je denkt dat het niet nog leuker kan na de imitatie van Michael Jackson op “One Dance”, wacht dan tot je in onderstaande hilarische video ziet, hoe ze Rihanna imiteert en let vooral op het vermakelijke dansje dat ze erbij doet.

Wat vind jij? Reageer hieronder: