Jongen met aanhoudende hoest doneert haar aan kinderen met kanker, dan ontdekken artsen de hartverscheurende waarheid

Het leven loopt soms anders dan je je had voorgesteld. De 12-jarige Torrin Breneman kan daarover meepraten. Drie jaar lang stak hij veel tijd en moeite in het helpen van zieke kinderen. Dit deed hij op een unieke en onbaatzuchtige manier: door zijn haar te doneren.

Maar toen nam zijn leven een drastische wending. Het begon allemaal met een aanhoudende hoest. Dit is één van de meest krachtige verhalen die ik in lange tijd heb gelezen, en ik hoop dat het verhaal een goede afloop heeft voor deze bijzondere 12-jarige jongen.

Drie jaar geleden, deed Torrin een ontdekking: veel kinderen met kanker verliezen hun haar tijdens de behandeling. Hoewel kankerbehandelingen zich richten op het herstellen van de gezondheid van de patiënt, kan hun uiterlijk tijdens dit proces een grote invloed hebben op hun gevoel van eigenwaarde.

De non-profit organisatie Wigs For Kids helpt kinderen die door een aandoening kaal geworden zijn, door haardonaties te accepteren en er pruiken van te maken. Deze pruiken worden gratis aan kinderen verstrekt die door een ziekte getroffen zijn.

Posted by Carrie Breneman Chmura on Thursday, May 19, 2016

Torrin wilde graag helpen. Daarom liet hij zijn haar 3 jaar lang groeien zodat hij het kon doneren aan het goede doel.

Torrin’s lange haar leidde echter tot verwarring bij vreemden, die hem soms aanzagen voor een meisje. Ook werd hij belachelijk gemaakt door pestkoppen. Maar ondanks de negatieve reacties, besloot Torrin zijn haar te laten groeien tot afgelopen maart. Toen was zijn haar eindelijk lang genoeg om te doneren.

Maar zes maanden later kreeg Torrin plotseling te maken met een ernstige hoest. Toen de hoest maar bleef aanhouden, werd hij opgenomen in het kinderziekenhuis.

De diagnose

In september werd bij Torrin de ziekte van Hodgkin vastgesteld, een vorm van kanker in het lymfesysteem. Toen mensen in Torrin’s omgeving te horen kregen wat er aan de hand was, zamelden ze geld in om het gezin te steunen. Ook werden er cadeaus voor Torrin en zijn zusje gekocht. Treurig genoeg, werden deze cadeaus gestolen. Maar toen in de media werd gemeld dat de cadeaus gestolen waren toen het gezin in het ziekenhuis was om voor Torrin te zorgen, werden ze teruggebracht.

Posted by FOX 2 Detroit on Thursday, October 5, 2017

Torrin keek ernaar uit om vorige week naar een worstelevenement te gaan, maar hoewel de kaartjes al gekocht waren, kon hij helaas niet gaan vanwege zijn gezondheid.

Op 8 oktober schreef Torrins moeder, Carrie, het volgende op Facebook: “De meeste mensen zouden verdrietig zijn om hier te zijn, maar eerlijk gezegd, wordt hij hier constant in de gaten gehouden. Dat geeft mij een veiliger gevoel. “

Laten we hopen dat Torrin herstelt en dat het herstel spoedig zal zijn. Deel dit artikel om deze 12-jarige te eren die 3 jaar besteed heeft aan het helpen van kinderen en nu zelf hulp nodig heeft!

Wat vind jij? Reageer hieronder: