Jongen doet stoer en spring op een Lamborghini – de eigenaar reageert direct

De meningen over mensen met luxe, zeldzame auto’s lopen uiteen.

Soms worden mensen die peperdure auto’s bezitten, omschreven als zelfingenomen en geldverspillers – het geld dat nodig is om zo’n spectaculair voertuig aan te schaffen, zou immers gebruikt kunnen worden voor dingen die hard nodig zijn in de wereld, denken velen.

Maar de eigenaar van een Lamborghini Aventador SV, ter waarde van een half miljoen dollar in dit verhaal, heeft daar absoluut geen boodschap aan.

In onderstaande video, rijdt de eigenaar in zijn auto in San Francisco, wanneer een man met een rugtas plotseling over zijn luxe auto rent. Geamuseerde voorbijgangers bekijken wat er daarna gebeurt: laten we het erop houden dat de eigenaar absoluut niet blij is. Een video van het incident verscheen later op Instagram.

Het is niet duidelijk of het incident een goed staaltje acteerwerk is, of dat het gaat om een mild geval van vandalisme, mogelijk door afgunst, maar de eigenaar in de rode broek lijkt onaangenaam verrast te zijn en gaat de dader woedend achterna.

We kunnen er vanuit gaan dat de “Lamborghini springer” nu vast twee keer zal nadenken voordat hij weer op een dure auto springt, of op welke auto dan ook.

Wat zou jij gedaan hebben als iemand dit bij jou auto gedaan had?

Bekijk onderstaande video:

 Wat vind je van de reactie van de eigenaar? Laat het ons weten in onderstaand reactieveld.