Kassamedewerker trakteert agent op dessert in winkelcentrum, dan eist koppel in de rij dat hij ontslagen wordt

Zack Randolph, 18, werkt in een koekjeswinkel in de Katy Mills Mall in Texas. Tijdens een recente shift, stapte een politieagent, die ook in het winkelcentrum werkt, de winkel binnen om een cheesecake brownie te bestellen.

Uit de goedheid van zijn hart, besloot Zack de brownie van de agent van $2,75 uit zijn eigen zak te betalen. Hij wilde de agent simpelweg bedanken voor het veilig houden van de gemeenschap.

De agent bedankte Zack voor het onverwachte gebaar, nam zijn brownie mee en vertrok.

Maar toen kreeg het verhaal een vreemde en vervelende wending. Naar verluidt, wilde een koppel dat achter de agent in de rij stond, ook een gratis dessert van Zack. Toen Zack aangaf dat hij niet aan hun verzoek kon voldoen, vielen de man en vrouw de tiener verbaal aan.

Ze noemden hem een ‘racist’ en bedreigden hem. Ze waren zo fel, dat Zack de achterkamer in vluchtte.

Hij hoopte dat hij ze nooit meer hoefde te zien en had nooit verwacht dat een brownie van $2.75 voor zoveel problemen zou zorgen. De kassamedewerker wilde slechts iets aardigs doen voor een agent die het verdiende.

Maar de volgende dag kreeg Zack te horen dat hij een week geschorst werd, zonder doorbetaling. Pardon?!

Zijn moeder, Tami, was woedend. Toen ze het verhaal op Facebook publiceerde, ging het viraal. Iets wat zij en haar zoon absoluut niet verwacht hadden.

Bekijk deze video om erachter te komen wat er daarna gebeurde en DEEL dit artikel met je vrienden op Facebook.

Wat vind jij? Reageer hieronder: