Hij pakt een lintje en knoopt deze om een vork. Wat hij ervan maakt is de ULTIEME kerst accessoire!

Het inpakken van cadeautjes kan een onmogelijke opgave zijn die veel geduld vergt. En zelfs als het je lukt om het inpakpapier netjes te krijgen, kan je cadeau er nog saai uitzien.

Nu kan je je cadeaus natuurlijk laten inpakken in de winkel. Toch vinden veel mensen het leuk om dit zelf te doen. Maar alleen met inpakpapier is een cadeau natuurlijk wel erg saai.

Maar dat is voor eens en altijd verleden tijd! Onze goede vrienden van ‘Handig’ voorzien ons namelijk in de volgende video van DE ultieme tip om jouw ingepakte cadeaus te versieren met de schattigste accessoire die je je maar kunt voorstellen. Wist jij namelijk al hoe je een prachtig strikje kan maken? Een strikje wat je overal kan opplakken voor de kerstdagen.

Dit trucje voor het maken van een prachtige accessoire zal zeker om je cadeautjes te laten opvallen – en het beste van alles, het is niet eens zo moeilijk als je zou denken! Alles wat je nodig hebt om te slagen is een vork.

Kerstmis staat weer voor de deur, en dit is een tip die iedereen moet weten. En wie kan ons daar nou beter bij helpen dan onze vrienden van ‘Handig‘?

Abonneer je op het Youtube kanaal van Handig:

Wat vind jij? Reageer hieronder: