Moeder verlaat haar pasgeboren zoon. Maar wanneer ze zijn dekentje optillen? Ik ben SPRAKELOOS!

Gabe Adams is geboren in Brazilië zonder armen of benen. Juist om die reden werd Gabe op jonge leeftijd achtergelaten door zijn biologische moeder. Gehandicapt en alleen eindigde Gabe in een weeshuis.

Maar daar eindigde zijn verhaal niet. Jannelle Adams, een moeder uit Utah, zag Gabe’s foto in een supermarkt hangen. “Ik zou hem op dat moment direct mee naar huis hebben genomen,” zei ze tegen zichzelf. Op dat moment wist Janelle dat ze dit jongetje moest adopteren. Ze kon het niet aanzien dat hij in deze omstandigheden moest leven. De rest is geschiedenis.

adopteren

Binnen de kortste keren stonden Janelle en haar man Ron op het vliegveld om Gabe op te wachten, zodat ze hem een nieuw liefdevol gezin konden schenken.

Hoewel Gabe’s handicap zorgt voor vele uitdagingen, hebben Janelle en Ron hem een groot gevoel van onafhankelijkheid gegeven. Hij wordt op geen enkele manier voorgetrokken met wat dan ook.

En raad eens? Het is inmiddels alweer 17 jaar geleden dat Gabe geadopteerd werd. In de volgende video doet hij zijn verhaal. Zijn verhaal bewijst dat de menselijke geest ontzettend veel kan overwinnen, net zoals Gabe heeft gedaan.

Kijk hieronder zijn bijzondere verhaal, en vergeet het zeker niet te DELEN met al je vrienden en familie op Facebook!

https://youtu.be/8syQDD6Lkm4