Adembenemend mooi wat hij van oude landbouwvoertuigen maakt!

John Lopez is opgegroeid in South Dakota. Hij had een succesvolle carrière als beeldhouwer van bronzen werken voordat hij zijn passie voor schroot ontdekte.

Zijn carrière nam pas echt een andere wending toe zijn geliefde tante Effie overleed. Hij besloot bij zijn oom te gaan wonen op zijn ranch. Daar bouwt John een familie begraafplaats. Zijn tante Effie was de eerste die daar werd begraven. John maakt een hek om de begraafplaats maar merkt al snel dat zijn materialen op raken. Het eerst volgende stadje vanaf de ranch waar hij materiaal kan halen is tientallen kilometers verderop.

Hij besluit daarom op zoek te gaan naar oud ijzer wat zich op het terrein van de ranch bevindt. Hij vindt genoeg ijzer om het hek mee af te maken en een mooie poort met een engel te maken. Zijn nieuwe carriere was geboren!

De tekstuur van de kunstwerken is het favoriete onderdeel van John. Het vertelt dat het lassen van de gelijke onderdelen hem veel voldoening geeft. John krijgt de inspiratie voor zijn werk van zijn familie en de dieren uit de omgeving. Zo maakt hij prachtige paarden in heldhaftige pozes. Hij geeft toe dat hij zich nooit verveelt! Bekijk hier onder de prachtige kunstwerken die John van oud ijzer maakt. Wat is jouw favoriet? Deel dit met je vrienden op Facebook!

Wat vind jij? Reageer hieronder: