Ze vraagt aan haar dochter om te lachen naar de camera. Wat de hond vervolgens doet liet mij huilen van het lachen… Waanzinnig!

Hoe kan je nou niet van onze trouwe viervoetige vrienden houden? Honden geven zoveel liefde en ze laten ons zo vaak lachen door hun vaak dommige acties. Niet zo vreemd ook dat er duizenden grappige video’s op het internet te vinden zijn over honden die misschien niet altijd even goed weten wat ze precies aan het doen zijn.

De moeder in de onderstaande video houdt de camera vast en is klaar om een foto te maken van haar dochter en de hond. De moeder vraagt aan het duo om te lachen en “zeg eens cheese”. De dochter lacht vervolgens van oor tot oor, maar de hond niet. Dan besluit moeders een video op te nemen, en we zijn haar daar allemaal ontzettend dankbaar voor!

Honden glimlachen normaal natuurlijk niet maar de moeder vraagt alsnog voor de grap aan de hond “Kan je ook lachen”. Iedereen ligt stuk van de reactie van de hond. Deze hond is ongetwijfeld één van de meest fotogenieke honden die ik ooit gezien heb.

Ook zo hard moeten lachen om deze video? DEEL deze dan met al je vrienden en familie op Facebook!

Wat vind jij? Reageer hieronder: