Laten we een hulde brengen aan kat Scout die wist te voorkomen dat Josh zelfmoord zou plegen

Hoewel we een ongelooflijk vermogen hebben om te herstellen van vrijwel alles, kunnen onzichtbare littekens als gevolg van levensbedreigende gebeurtenissen in ons leven, ons nog jarenlang achtervolgen.

Nadat hij was uitgezonden naar een land dat gebukt ging onder de oorlog, en vervolgens weer naar huis keerde, was Josh Marino er slecht aan toe.

Hij had het grootste deel van zijn leven in het leger gediend en had zowel lichamelijke als mentale problemen, waaronder PTSD.

Elke dag voelde als wakker worden in een levende hel. Josh had moeite om zich te concentreren op normale dingen en was snel bang en geïrriteerd.

Op een nacht besloot hij dat hij er genoeg van had – hij ging naar buiten om zijn laatste sigaret in de regen te roken.

Josh wilde een einde maken aan zijn leven – het had voor hem allemaal geen zin meer.

Terwijl Josh daar zat, depressief en vastbesloten om zijn leven te beëindigen, hoorde hij iets bewegen in de struiken buiten zijn huis.

Achter de struiken hoorde hij gemiauw en plotseling verscheen er een kleine kat.

“Hij liep gewoon naar me toe, wreef zichzelf tegen mijn been aan en stond het toe dat ik hem aaide,” vertelde Josh aan Mutual Rescue. “Ik barstte in tranen uit. Misschien wist hij dat er iets was dat ik niet aankon.”

Na die dag begon Josh het katje elke dag te voeren, en na afloop deed de kat meestal een dutje op zijn schoot.

Josh hoefde maar te roepen en de kat kwam aangerend. Josh begon het gevoel te krijgen dat zijn leven een doel had en dat de kat iets voor hem betekende.

Hij noemde de zwerfkat ‘Scout’.

“Ik dacht niet meer aan al mijn problemen,” vertelde Josh.

Op een dag, toen Josh thuiskwam van zijn werk, was Scout weg.

En naarmate de dagen voorbij gingen, was de kat nog altijd nergens te bekennen. Josh begon zich te beseffen dat de kat een enorme impact op zijn leven had gehad.

Een paar maanden later gingen Josh en zijn vriendin naar de Fort Riley Stray Animal Shelter om een ​​kat te adopteren.

Ze keken naar alle katten die een nieuw thuis nodig hadden. Plotseling zag Josh een kleine poot die hij herkende – hij was in shock.

“Uit het niets schoot een kleine zwart witte poot uit een kooi en gaf me tikjes op mijn linkerarm. Ik keek in de kooi en het was dezelfde kleine, zwart witte kat. Ik deed de kooi open, haalde hem eruit en hield hem stevig vast.”

Het eindigde allemaal met Josh die Scout adopteerde en hem naar huis bracht, zodat ze voor altijd samen konden zijn. En zoals je je kunt voorstellen, zijn deze twee jongens onafscheidelijk!

Deel het verhaal over de reünie van Josh en Scout, als je er ook van genoten hebt!