Ze maken stiekem een foto van de slapende agent, het achterliggende verhaal wordt online massaal gedeeld

Er lijkt de laatste tijd wel geen einde te komen aan natuurrampen. Als je in een land woont waar je geen last hebt van natuurrampen, dan mag je jezelf gelukkig prijzen en dankbaar zijn.

In september 2017, hebben gewone burgers en reddingswerkers in het Caribisch gebied en het zuiden van de Verenigde Staten, moeten vechten tegen orkaan Irma, die een spoor van vernieling heeft achtergelaten, waarbij zowel mensen, dieren en huizen getroffen werden.

Maar het zijn niet alleen de mensen die levens gered hebben.

Bovenstaande afbeelding is genomen nadat een politieagent en zijn trouwe viervoeter ruim 12 uur gevochten hadden, midden in de ravage van orkaan Irma.

Kenneth Somma en zijn hond Eddie kunnen eindelijk genieten van hun welverdiende rust. Op de foto zie je dat Kenneth slaapt terwijl hij de poot van Eddie vasthoudt.

Het is moeilijk om niet ontroerd te raken door deze foto.

Ik denk dat veel mensen niet begrijpen hoe zwaar het werk van politieagenten en reddingswerkers kan zijn.

De situaties waarin zij zich bevinden, kunnen zowel lichamelijk als mentaal zwaar zijn. Zij zetten hun eigen leven op het spel, om ervoor te zorgen dat anderen zich veilig voelen in angstige en onzekere situaties.

Deel dit artikel als je ook vindt dat honden onze beste vrienden zijn en om tevens een hulde te brengen aan alle dappere politieagenten en reddingswerkers!