Man zingt voor vader om te bewijzen dat hij iets waard is – de vader houdt het niet droog

Justin Rhodes speelt al piano sinds hij 3 jaar oud is.

“Mijn vader liet me zitten en dat was het begin van muziek voor mij,” zei de zanger en pianospeler als deelnemer van seizoen 9 van America’s Got Talent.

Hoewel zijn ouders het te gek vonden dat hij muziek speelde, wilde ze niet dat hij daarvan zijn beroep maakte. Wellicht zagen ze de moeilijkheden waar hij gaandeweg mee te maken zou krijgen.

“Het was geen makkelijke weg,” zei Rhodes. “Het leidde als snel tot mijn ondergang.”

Rhodes verhuisde uiteindelijk van Buffalo, NY naar New York City waar hij in bars en clubs speelde. Wat drankjes na het werk leidde uiteindelijk tot drugsgebruik.

“Het was de meest duistere tijd van mijn leven,” zei Rhodes, die nu in Tampa, FL woont.

Hoewel zijn vader het nooit direct heeft gezegd, voelde Rhodes dat zijn vader teleurgesteld was in hem. Hij was immers zijn enige zoon.

“Ik schaamde me en voelde me waardeloos,” zei hij.

Rhodes’ vader heeft hem sinds zijn kinderjaren niet zien optreden. Rhodes was bang dat zijn vader dit ook nooit meer zou meemaken, omdat hij ouder werd en zijn vader steeds minder mobiel werd.

Met deze auditie, hoopte hij weer in het goede daglicht te komen bij zijn vader.

“Deze auditie gaat niet alleen om mijn succes,” zei hij. “Het gaat erom dat ik aan mijn vader kan bewijzen dat ik iets waard ben. Dit is wat ik bestemd ben om te doen.“

Toen Rhodes het podium opliep, vertelde hij aan de juryleden Howard Stern, Heidi Klum, Mel B en Howie Mandel dat hij Avicii’s “Wake Me Up” zou zingen.

De soulvolle uitvoering van het nummer, werd niet alleen goed ontvangen door zijn vader, maar ook door het publiek. Ze stonden op en moedigden hem aan tijdens zijn optreden.

Zijn vader hield het niet droog bij het zien van het krachtige optreden van zijn zoon en ook de juryleden wist hij te raken.

“Wow, ik genoot ervan om naar je stem te luisteren,” zei Klum. “Je nam me mee op reis. Ik vind het echt heel erg mooi en ben van mening dat je zeer speciaal bent.”

Mel B vertelde aan Rhodes dat hij, en zijn stem, sexy waren en dat zijn optreden perfect was.

Stern voegde daaraan toe dat hij graag meer van Rhodes wilde horen, terwijl Mandel een bericht had voor de vader van Rhodes.

“Je hebt iets goeds gedaan, meneer, en je zou heel trots moeten zijn,” zei hij.

Alle juryleden gaven Rhodes het groene licht en stuurde hem door naar de volgende ronde. Je kunt de meeslepende auditie hieronder bekijken.

DEEL dit met je vrienden en familie.

 

Wat vind jij? Reageer hieronder: