De peuter is doodsbang voor zijn babysitter. De baby cam laat zien waar die angst vandaan komt.. Nu komt zijn moeder in actie!

Onze kinderen zijn het meest waardevolle wat we hebben. Het maakt het daarom ook extra moeilijk als we ze verdrietig zien.

Toen een moeder genaamd Whitney opmerkte dat haar dochtertje zich vreemd gedroeg naar de babysitter toe ging er een belletje rinkelen.
Ze besloot een camera te installeren. Toen ze de beelden terugkeek kwam ze tot een schokkende ontdekking. Iedere keer als de babysitter voor de deur stond gedroeg kleine Raylee zich doodsbang.

Toen Whitney te beelden terugkeek zag ze hoe de oppasser haar 1-jarige dochtertje door elkaar schudde en gewelddadig behandelde.
Maar toen de babysitter de camera ontdekte keek ze erin en draaide het vervolgens de andere kant op. Whitney en Chris reageerden er direct op.

wij zijn in ieder geval blij dat Whitney er net op tijd achterkwam wat er aan de hand was. De babysitter ondergaat momenteel een rechtszaak. De kans zit erin dat ze een tijdje in de gevangenis moet doorbrengen.

Hopelijk zal de kleine Raylee hier helemaal bovenop komen. Ze verdient tenslotte de liefde die ieder kind verdient!

Wat vind jij? Reageer hieronder: