Moeder bevalt van zeer zeldzame drieling – 9 maanden later staat de wereld versteld van hun transformatie

Zwanger zijn is altijd speciaal, maar deze ervaring kan van vrouw tot vrouw erg verschillen. Hoewel er voor sommige aanstaande moeders weinig verandert in het dagelijks leven of op het werk, totdat ze op het punt staan te bevallen, valt de zwangerschap anderen een stuk zwaarder.

Eén factor die een zwangerschap extra zwaar kan maken voor de aanstaande moeder, is in verwachting zijn van een meerling.

Maar de moeder in dit verhaal was niet in verwachting van één of twee baby’s, maar van drie.

In veel gevallen, is dat al bijzonder genoeg. Maar het feit dat deze moeder in verwachting was van een drieling, is misschien wel het meest normale aan dit verhaal.

Toen de drieling ter wereld kwam, zaten twee van de drie meisjes aan elkaar vast. Het was een ongelooflijk, zeldzame gebeurtenis. Er is zelfs maar één ander geval bekend van een drieling, waarvan twee zussen een siamese tweeling zijn.

Helaas was de biologische moeder van de meisjes niet in staat om voor de drie kinderen te zorgen, dus werden Mackenzie, Macy en Madeline ondergebracht bij Darla en Jeff Garrison. Het echtpaar had al drie zonen en was verheugd om de meisjes in hun gezin te verwelkomen.

Direct na de geboorte werd besloten dat Mackenzie en Macy gescheiden zouden worden.

Toen de meisjes negen maanden oud waren, was het tijd. Voor de operatie, rekte de chirurgen de huid op. De extra huid zou gebruikt worden om de wonden na de operatie te dichten. Daarna werden de meisjes tijdens een uiterst riskante operatie gescheiden.

De operatie duurde 24 uur en was succesvol. Beide meisjes herstelden zich goed, hoewel ze ieder slechts één been overhielden.

Twee jaar na de operatie hebben Darla en Jeff de drie meisjes geadopteerd. Nu geniet het hele gezin samen op een boerderij in Iowa van het leven.

De zussen hebben zelfs een paard. Hoewel Mackenzie en Macy slechts één been hebben, hebben de meisjes prothesen en kunnen ze zich prima verplaatsen.

Hoe geweldig is het dat de meisjes in zo’n prachtig gezin terecht zijn gekomen?

Bekijk hieronder een video over de riskante scheidingsoperatie:

Deel dit artikel met je vrienden op Facebook als je ook alle geweldige ouders wilt toejuichen!

Wat vind jij? Reageer hieronder: