Moeder is er kapot van wanneer tiener vanwege pesterijen niet naar eindexamenfeest gaat – Uit wraak plaatst ze haar jurk op Facebook

Na maanden van aanhoudende pesterijen van haar klasgenoten, besloot Shannon Purcifer, 16, niet naar het eindexamenfeest te gaan.

Shannon lijdt aan artritis en de darmziekte colitis ulcerosa, waardoor ze ontstekingen en zweren in haar dikke darm krijgt. Door de ziekte verbleef Shannon maandenlang in het ziekenhuis.

Volgens Shannon werd ze door haar leeftijdsgenoten continu getreiterd en gepest, en bovendien lichamelijk geïntimideerd. Om een eind te maken aan het pestgedrag, besloten leraren haar een aparte ruimte te bieden tijdens de pauze. En zelfs haar telefoonnummer moest ze veranderen.

Onlangs heeft Shannon’s moeder Claire, die kapot was van het leed van haar dochter, een emotionele foto op Facebook geplaatst. In de foto staat Shannon in haar ongebruikte, witte jurk op de avond waarop ze naar haar eindexamenfeest in Hampshire, UK had moeten gaan. Shannon was al maanden lang opgewonden over het grote evenement. Ze had haar droomjurk zelfs ruim van tevoren gekocht.

Clair schreef in haar Facebook bericht:

“Als Shannon vanavond naar het eindexamenfeest was gegaan, zou ze deze mooie jurk gedragen hebben. Maar door nare, verachtelijke pestkoppen, besloot Shannon niet te gaan en zich niet onder tuig te begeven dat haar leven zo ellendig maakte. Voor een meisje dat zoveel meemaakt in haar leven – coeliakie, colitis ulcerosa en reumatische artritis – is ze een sterke jonge dame met een nog sterkere geest. Ik hou van je meid.”

Maar toen gebeurde er iets geweldig. Vrienden en vreemden zagen Claire’s post en kwamen met een briljant idee.

Bekijk onderstaande video om te zien wat er daarna gebeurde met deze dappere vrouw en DEEL Shannon’s verhaal met je vrienden op Facebook.

https://www.youtube.com/watch?v=lXbAonRJq9s

Wat vind jij? Reageer hieronder: