Moeder wilde haar baby in bad doen – toen deed ze een vreselijke ontdekking

Wanneer je je kind achterlaat op een kinderdagverblijf, ga je er natuurlijk vanuit dat je kleine in goede handen is.

Je kunt je het gevoel dus vast voorstellen als je zoon of dochter met grote rode wonden op de rug van het kinderdagverblijf komt.

Dit is de verschrikkelijke ontdekking die een moeder deed – hoewel het personeel van het kinderdagverblijf het deed overkomen alsof er niks bijzonders gebeurd was die dag.

Toen Jannica haar 1,5-jarige zoon bij zijn kinderdagverblijf in Zweden ophaalde op dinsdag 29 augustus, leek alles in orde te zijn. Het personeel begroette haar en ze hadden niks bijzonders te melden. Maar Jannica wist op dat moment nog niet dat haar na thuiskomst met haar zoon, iets verschrikkelijks stond te wachten.

In een Facebook-bericht die duizenden keren is gedeeld, vertelt Jannica wat er gebeurd is.

“Ik heb mijn kleine jongen zoals gebruikelijk van het kinderdagverblijf opgehaald – ik begroette zijn leidster en daarna zijn we vertrokken.  Bij vertrek, groette ik de drie andere leidsters. Niks bijzonders. Nadat hij klaar was met eten, was het tijd voor een bad. Het was het meest verschrikkelijke bad dat ik ooit heb moeten geven.” Schrijft Jannica.

Toen Jannica de rug van haar zoon beter bekeek, was ze geschokt.

“Ten eerste, kreeg ik zijn shirt niet uit. Het zat een beetje vast. Terwijl ik het voorzichtig lostrok, brak mijn hart.” Schrijft ze. “Er zaten op z’n minst 15 bijtwonden, waarvan de helft open wonden waren. Het kind dat onze zoon gebeten had, moet hem dus zo hard gebeten hebben dat hij bloedde.”

Dit was overigens niet de eerste keer dat Jannica’s kleine jongen op het kinderdagverblijf gewond was geraakt.

Slechts een week eerder viel hij en raakte hij gewond toen zijn leidster hem op de vloer wilde zetten.

“Hij kon zijn balans niet vinden voordat ze hem losliet. Dus moesten er twee tanden verwijderd worden. Hij kon niet eten, had pijnstillers nodig om de dag door te komen en om ’s avonds te kunnen slapen. “schrijft Jannica op Facebook.

Jannica begrijpt niet hoe het kan dat het personeel haar dit niet meteen verteld heeft.

“Hoe kun je in hemelsnaam vergeten om ons dit te vertellen en hoe is het mogelijk dat ons kind 15 bijtwonden heeft? Het kan niet anders dan dat hij hard aan het huilen was. Waar waren verdomme alle leidsters? De gedachte alleen al, maakt me verdrietig.”

Nu vraagt ​​de familie om hulp en steun in deze moeilijke situatie.

“Elk advies over wat we nu moeten doen, stellen we zeer op prijs en zou ons en onze zoon helpen”, zegt Jannica tot slot.

Het is moeilijk te geloven dat het personeel dit niet opgemerkt heeft.

Deel dit artikel om aandacht te vragen voor de afschuwelijke ervaring van deze moeder en help het gezin bij het krijgen van de steun die ze nodig hebben!