New York Pizza heeft een nieuwe kerstpizza met stukjes Rudolf..

Die arme kerstman. Hij zal dit jaar extra goed op zijn rendieren moeten letten want dit jaar komt New York Pizza met een hele bijzondere pizza.

Je kan tot 26 december namelijk een pizza bestellen waar rendiervlees op zit. Afgelopen maandag zijn de eerste rendierpizza’s bezorgd. New York Pizza vindt het helemaal niet zo gek om een pizza met rendiervlees aan te bieden. Volgens hen is het een heel normaal stukje vlees. Hoewel het in Nederland niet gebruikelijk is om rendier te eten is dit in de Scandinavische landen heel gewoon.

De kerstperiode leek de pizza-keten het ideale moment om ook de Nederlander eens rendier voor te schotelen. Het rendiervlees wat gebruikt wordt is afkomstig uit Finland en heeft een milde wild smaak.

Deze gelimiteerde editie is tot en met 26 december verkrijgbaar in alle Nederlandse filialen van de pizza-keten. Naast rendier zit er tomatensaus, mozzarella, champignons en rode uit op de pizza.

Zou jij deze rendier pizza willen proberen? Laat het weten in de commends en tag je vriend die deze pizza zeker kan waarderen!