Noorse baby geboren met het gezicht van een olifant. Ongelooflijk!

Er is een enorme ophef onder de Hindoes, na het ontdekken van de geboorte van een Noorse half-mens-half-olifant baby. Noorwegen ligt inmiddels zwaar onder vuur omdat de hindoes geloven dat de baby een reïncarnatie is van de beroemde god Ganesha.

Op de onderstaande foto is Ganesha te zien. Zijn verschijning wordt vaak omschreven als de man met de vele ledematen en het hoofd van een olifant.

hindu-baby

Iedereen was geshockeerd toen ze de baby zagen vlak nadat hij geboren was. In eerste instantie hadden de ouders Lola en Alexandar Andersen gepland om hun mutant baby’tje geheim te houden voor de wereld. Het was echter zeer moeilijk om de identiteit verborgen te houden, vooral wanneer een baby een gezicht heeft dat op een olifant lijkt.

De baby werd uiteindelijk onwijs populair in India, omdat ze de baby als een god zagen

india

Toen de media achter het bestaan van de baby kwam, bestond hun privé leven niet meer. De ouders verklaarde:

“We willen zo graag dat ze stoppen met het wachten voor ons huis. Waarom laten ze ons gewoon niet met rust?” Zei Lola Andersen.

“We hebben al genoeg meegemaakt de laatste tijd. Mijn baby ziet eruit als een olifant en nog erger, hij is een ginger. Als een Indiase mij nog een mandje geeft, gooi ik ze met dat mandje in hun gezicht!”

Tot op de dag van vandaag is de baby bekend als John Doe, want de ouders hebben het kindje nog steeds geen naam gegeven.

Verslaggevers zeggen dat de ouders de baby nooit een naam heeft gegeven, en dat ze er serieus over na hebben gedacht de baby “Het ding dat we in de kelder houden” te noemen. Is dat überhaupt een legale naam?

Ter afsluiting van het interview onthulde de ouders hun ware respectloze bedoelingen met hun mutante baby, in eerste instantie wilde ze hem verstoppen in de kelder. Maar, omdat hij zo populair werd onder de Hindoes, hebben ze overwogen hem te verkopen aan India, waar hij verder kan leven in de Taj Mahal.