Niemand wilde deze dieren een kans geven dus besloot Steve om DIT te doen

Steve Greg is geen gewone dierenvriend. Zijn liefde voor dieren is zo groot dat hij iets heel bijzonders doet.

Op dit moment deelt hij zijn huis in Colorado met 10 honden, een varkentje met de naam Bikini die denkt ook een hond te zijn, 2 kippen, 2 eenden, 2 duiven, een aantal katten die muizendienst hebben, een konijn en een vijver vol met koi vissen. Als dat geen gezellige beestenboel is weet ik het ook niet meer. Het klinkt misschien alsof Steve een probleem heeft en mensen schuw is maar dit is verre van waar. Naast dat Steve een enorm aantal dierlijke huisgenoten heeft is vooral de reden dat hij deze dieren heeft bijzonder. Alle dieren heeft hij namelijk geadopteerd en zijn al behoorlijk op leeftijd.

Steve vindt hij fantastisch om bejaarde dieren uit asielen te adopteren en ze een wel verdiende rustige oude dag op zijn boerderij te gunnen. Als Steve deze dieren niet in huis zou nemen zouden waarschijnlijk al deze dieren nooit meer een pootje buiten het asiel hebben gezet. De meeste mensen willen namelijk geen bejaarde hond, kat of konijn adopteren. Ze kiezen liever voor een puppy of kitten.

Oude dieren hebben vaak gezondheidsklachten en dit schrikt nieuwe baasjes af. Maar Steve ziet dit anders. De eerste senior die hij adopteerde was een Chihuahua van 12 jaar oud met de naar Eeyore. Hij had een hartruis en slechte knieën. Eeyor was de start van zijn grote dieren familie en al snel volgde er meer oudjes.

De bijzondere dieren familie van Steve is momenteel een grote hit op instagram onder de naam Wolfgang. Hij post geregeld schattige foto’s van zijn bejaarde beestjes en hij heeft al duizenden volgers.

Laat je inspireren door deze vrolijke bende oude beestje en vergeet dit bericht niet te delen op Facebook! Wellicht breng je zo iemand op het idee ook een hondje op leeftijd een mooie laatste dag te bezorgen.

https://youtu.be/NBnsPykSBFE

Wat vind jij? Reageer hieronder: